Descargar AudioLibro Les Qualitats de l Aigua de Manuel Poch

Descargar AudioLibro Les Qualitats de l Aigua de Manuel Poch año 1990

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Les Qualitats de l Aigua
 • Autor del audiolibroManuel Poch
 • Fecha de publicación: 28/1/1990
 • EditorialRUBES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónIngeniería
 • ISBN: 9788449700859
 • Valoración del audiolibro: 4.6 de un máximo de 5
 • Votos: 582
 • Autor(a) de la reseña: Asensio Alvares
 • Valorado con una puntuación de 4.62 de un máximo de 5
 • Fecha: 14/7/2018
 • Duración: 1 hora con 59 minutos (80 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 17/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - WAV - FLAC - AU - MP3 - MPEG-4 SLS - WMA (compresión IMG - LZ - TAR.BZ2 - CBC - ZIP - RAR - LZO)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: LimeTorrents - Hotfile - MEGA - Amazon Drive - Mediafire - Dropbox - FreakShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els éssers vius en general, i els humans de manera particular, hem anat introduint modificacions en aquest cicle a base dafegir i treure quantitats cada cop més elevades de líquid en qualsevol punt del sistema. Algunes daquestes modificacions, lleus, són el resultat de les activitats biològiques i les necessitats personals humanes; daltres modificacions, més profundes, són conseqüència dels requeriments agrícoles, industrials i energètics cada cop més elevats dels éssers humans, de manera que captacions i abocaments han acabat modificant la circulació i les característiques i propietats de les diferents aigües. De tot plegat nha resultat una degradació de les qualitats de laigua que ha fet canviar i reconsiderar termes com aigua pura i aigua residual, ha imposat una necessària racionalització en la disponibilitat, nha limitat els seus usos i ha impulsat el desenvolupament de tecnologies per restablir i millorar les qualitats perdudes. Les qualitats de laigua ofereix una visió global i acurada de tots aquests aspectes mitjançant una informació tècnica i entenedora que permetrà al lector fer-se una idea clara i completa de què és realment laigua, com actua, quines són les diverses qualitats requerides en cada un dels nombrosos usos, com podem obtenir-les i quines mesures caldrà prendre per preservar-les

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Manuel Poch

Otros audiolibros del género o colección Ingeniería

Otros audiolibros en el idioma Catalán