Descargar AudioLibro Terminologia Tecnica d Automocio (Catala/Castella/Angles) de Francisco Liesa Mestres

Descargar AudioLibro Terminologia Tecnica d Automocio (Catala/Castella/Angles) de Francisco Liesa Mestres año 1990

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Terminologia Tecnica d Automocio (Catala/Castella/Angles)
 • Autor del audiolibroFrancisco Liesa Mestres
 • Fecha de publicación: 26/4/1990
 • EditorialEDICIONES UPC
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónIngeniería
 • ISBN: 9788483018897
 • Valoración del audiolibro: 4.19 de un máximo de 5
 • Votos: 734
 • Autor(a) de la reseña: Jefferson Galego
 • Valorado con una puntuación de 4.27 de un máximo de 5
 • Fecha: 1/7/2018
 • Duración: 2 horas con 6 minutos (81.5 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 16/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: OPUS - Shorten - FLAC - MP3 - WMA - WAV - MPEG4 (compresión ARJ - RAR - IMG - CBC - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent Funk - BitShare - FreakShare - MEGA - Hotfile - DivShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El llibre, editat en català, castellà i anglès, recull més de 500 termes tècnics que sutilitzen normalment en el món dels vehicles. Està adreçat als tècnics del sector de lautomoció, a estudiants denginyeria, a estudiants de cicles formatius, a estudiants i professors de llengua catalana i, en general, a tots els aficionats i amants del món de lautomoció. Lobra sestructura en dues parts diferenciades, la qual cosa permet la consulta ràpida dels termes i la seva identificació mitjançant les il•lustracions que sinclouen a la primera part. Aquesta primera part se subdivideix en diversos capítols, que corresponen als diferents sistemes del vehicle, la qual cosa facilita la cerca de la terminologia dels components. Dins de cada capítol, els termes estan ordenats de manera que primer sen presenta el conjunt, després el subconjunt, si escau, i finalment les peces que el componen. La segona part conté les equivalències en català, castellà i anglès, amb entrades per a cada idioma, a manera de vocabulari, i inclou també un índex general de les il•lustracions. La importància del sector de lautomoció dins el teixit industrial de Catalunya, tant pel que fa a la producció de vehicles com a la de components, al manteniment i a la reparació de vehicles, és un pes que justifica suficientment la necessitat daquesta obra, atesa lextensió de la llengua catalana en el món industrial.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 1990

Otros audiolibros en el idioma No Disponible

Otros audiolibros de la editorial EDICIONES UPC