Descargar AudioLibro De la Cuina a la Fàbrica de Ximo Guillem Llobat

Descargar AudioLibro De la Cuina a la Fàbrica de Ximo Guillem Llobat año 1990

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: De la Cuina a la Fàbrica
 • Autor del audiolibroXimo Guillem Llobat
 • Fecha de publicación: 27/7/1990
 • EditorialUNIVERSIDAD DE ALICANTE. SERVICIO DE PUBLICACIONES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónIngeniería
 • ISBN: 9788479084493
 • Valoración del audiolibro: 4.92 de un máximo de 5
 • Votos: 319
 • Autor(a) de la reseña: Embavai Benitez
 • Valorado con una puntuación de 4.52 de un máximo de 5
 • Fecha: 12/7/2018
 • Duración: 1 hora con 58 minutos (80 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - MPEG-4 DST - FLAC - MPEG4 - AAC - WAV - WMA - OGG (compresión XZ - ZIP - RAR - ACE)
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Duración del resumen (audio): 12 minutos (9 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - FileServe - Mediafire - Hotfile - Mejor Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les etapes de la cadena alimentària han estat motiu de controvèrsia. Per abordar aquestes qüestions, l'anàlisi històrica resultarà una eina molt valuosa. Aquest llibre aborda la reorganització de la cadena alimentària de finals del segle XIX i començaments del segle XX i aprofundeix en les seues conseqüències sobre la qualitat i seguretat dels aliments.L'alimentació centra gran part dels principals debats que es donen en l'actualitat a la nostra societat. Totes les etapes de la cadena alimentària des de la producció primària dels aliments fins la seua comercialització han estat motiu de controvèrsia. Per abordar aquestes qüestions l'anàlisi històrica resultarà una eina molt valuosa. Així es fa palès en aquest llibre. Amb ell ens desplaçarem a l'Europa de finals del segle XIX i començaments del segle XX i així ens introduirem en els grans canvis que llavors experimentà el sector de l'alimentació; uns canvis que establiren les bases de l'actual cadena alimentària. De la cuina a la fàbrica aborda aquesta reorganització de la cadena alimentària i posteriorment aprofundeix en les conseqüències que tingué sobre la qualitat i seguretat dels aliments. Ximo Guillem-Llobat és llicenciat en Bioquímica i en Biologia (UVEG), Màster en Comunicació Científica (Universitat Pompeu Fabra) i Doctor per la Universitat de Valè...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 1990

Otros audiolibros de la editorial UNIVERSIDAD DE ALICANTE. SERVICIO DE PUBLICACIONES

Otros audiolibros del género o colección Ingeniería